• Bolighub

Studio Inspire sine tjenesterINTERIØR – Innredning av private boliger

Trenger du hjelp til å finne ditt unike personlige hjem? Vi hjelper deg hele veien fra ide til planløsning, fargerådgivning, innkjøp, handlelister til salg og kan formidle kontakt med dyktige håndverkere. Vi kan hjelpe deg med å finne optimale og spennende løsninger ved både nybygg, og oppussing basert på de rammer du har.

Målet er å få et hjem med som er unikt for deg, og som fungerer optimalt for den enkelte familie. Kanskje har behovet i familien endret seg, barna vokst ut av barnerommene sine, oppbevaringsbehovet i familien økt, eller kanskje er det behov for en oppgradering. En grundig behovsanalyse utføres hvor dine behov er i fokus. Vi kommer hjem til deg for en befaring, og for å innhente nødvendige opplysninger om hjemmet og dine ønsker. Her kan du få hjelp til alt fra fargeveiledning, tapeter, møblering, belysning, smart oppbevaring, forslag til skreddersydde løsninger, planløsning og innredningsforslag.


Ved planlegging av ny bolig blir de fleste overrasket over hvor mye planlegging som faktisk må til. Ved å la en interiørdesigner komme på banen så tidlig som mulig i prosessen blir det enklere å ta de riktige valgene du blir fornøyd med over tid. Hvis du på forhånd vet hvilken stil og hvilke farger boligen skal ha, blir det mye lettere å ta alle de vanskelige, men viktige valgene som er riktig for akkurat deg og din bolig. Ved nybygg må de fleste større avgjørelsene være tatt lenge før byggearbeidene starter.


BOLIGPROSJEKT – Utbyggere – Byggmester – Huskjeder

Vi har god erfaring med kundetilvalg og kan bistå ved tilvalg i boliger. Vi kan utarbeide konsepter, materialforslag og forslag til planløsning. Et hus med bare hvite vegger er et hus, et hus med riktige fargenyanser oppleves som et hjem av en potensiell kjøper – det kan være stor forskjell. Vi hjelper deg med planlegging av helheten for å skape et mere salgbart resultat vi begge kan være stolte av. Vi har god erfaring med byggevarebransjen og kan være med å trekke i de riktige trådene når det skal gjøres endringer eller kundetilpassede løsninger i boligene.


FARGEVEILEDNING  din egen fargepalett

Er du usikker på hvordan en bestemt farge oppfører seg sammen med andre farger, og i ulikt lys. Fargeprøvene i butikken kan som kjent forandre seg ganske mye når de kommer opp på veggen. Vi hjelper deg med riktig sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler, til møbler og tekstiler. Inkluderer konsultasjon med hjemme befaring og moodboard med forslag på farger.


BOLIGSTYLING  Innbyr til salg!

Kjøpelysten styres av følelser. Et hjem handler ikke nødvendigvis om parketten på gulvet, eller flisene på badet. Det handler om å leve seg inn i den hverdagslige bruken av boligen og stemningen man kan skape. Ved boligsalg er det viktig at boligen fremstilles på best mulig måte. Vi samarbeider med gode malere og vet å få frem det beste i en ny bolig som skal legges ut for salg.


Vi samarbeider med Eiendomsmegler 1 og tilbyr boligstyling i Trondheim, Orkdal og omheng.

INTERIØRHJELP – nettbasert

Send oss mail med bilder fra boligen din og vi hjelper deg med interiørveiledning i boligen din. Dette kan være alt fra forslag til veggfarger, til tegning av oppbevaringsløsninger eller rådgivning ved salg av boligen din. Vi gir deg interiørråd og lager farge- og møbleringsplan tilpasset dine behov. Nettbasert styling og interiørhjelp gjør det enkelt for deg å fornye hjemmet ditt.


Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon