• Bolighub

Personlig hjem

Vi har sett det komme i lang tid allerede. Hjemmene skal være personlige, og nå er det ingen grunn til å holde tilbake. Slipp kreativiteten løs og gå din egen vei når du skal innrede hjemmet ditt. Vi jakter stadig på den gode stemningen hjemme, og økt trivsel er viktig for oss.

Ikke alle er opptatt av hvordan de bor, men mange lever lykkeligere i vakre omgivelser. For at vi skal trives, må alle sansene våre tas i bruk. Det holder ikke å bare synes at noe ser pent ut. Vi skal ta og føle på, vi skal lukte og høre etter. Det er også viktig at vi kjenner på magefølelsen. Først da kan vi lage interiører vi selv virkelig trives i.  Jeg liker tanken på at ting får et nytt liv. I det hele tatt er bærekraft et gjennomgående tema jeg blir bare mere og mere opptatt av. Ved å trekke opp en gammel stol og planlegge interiøret ditt vil du skape personlighet og få et varig interiør.


Rom ble ikke skapt på en dag, så det er viktig å bruke god tid.  Jeg synes ikke de hvitmalte veggene og det kjølige interiøret som har preget norske hjem de siste tjue årene stemmer overens med våre tanker om trivsel. Mye romklang, få farger og lite variasjon i materialer virker upersonlig og nakent, og har liten sammenheng med hva de fleste av oss ellers forbinder med trivsel. Det økte fokuset på og behovet for trivsel er et produkt av tiden vi lever i. Det skjer så mye rundt oss og alt går så fort. Vi blir stadig eksponert for konflikter og uroligheter, og føler oss mer utrygge en før. Vi ser hverandre sjeldnere, jobber raskere og mange har travle dager som krever mye. Da trenger vi et frirom der vi kan puste ut, der vi kan være oss selv, være sammen og trives med det. Da er det helt naturlig at hjemmet vårt har denne funksjonen.  Det er selvsagt helt individuelt hvilke omgivelser vi trives i, men det er en fellesnevner som peker i samme retning for mange av oss.


Vi ser et mye større mangfold, og interiørene blir generelt lunere, varmere og frodigere. Vi ser på naturen vår som den største inspirasjonskilden, og vi vil ha det enkelt og ujålete.

Det er et samspill mellom flere farger, flere ulike materialer og flere former, akkurat som vi har i naturen.  Det holder ikke at det ser fint ut. Hjemmet skal være en plass der du som bor der skal kjenne at «her er det godt å være»


For oss betyr dette gode farger som harmonerer med hverandre, enkle linjer og rene flater. Vi ønsker å eie færre ting, og heller investerer i bærekraftige objekter og møbler som betyr noe for oss. Gjerne møbler som vi har spart til i mange år, som har en historie bak seg og som er skapt for å vare.


Vi ønsker deg lykke til på veien til ditt unike og personlige hjem.


Vi hjelper dere gjerne på veien


Janne-Marit & Ragnhild

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon