• Bolighub

Fargeveiledning

Vi hjelper deg med riktig sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler, til møbler og tekstiler.
Skap en fin helhet

Er du usikker på hvordan en bestemt farge oppfører seg sammen med andre farger, og i ulikt lys. Fargeprøvene i butikken kan som kjent forandre seg ganske mye når de kommer opp på veggen. Vi hjelper deg med riktig sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler, til møbler og tekstiler.


Vi får ofte spørsmål om hjelp til farger i private boliger. Dette gjelder både nybygg og oppussingsprosjekter. De kundene som tar kontakt med oss har ofte klare ønsker selv hvordan de ønsker resultatet skal bli. Ofte er det sammensetningen av farger de er usikre på, og ønsker hjelp til å få satt opp sin egen fargepalett de kan bruke i boligen sin.


Ved slike henvendelser tar vi ofte befaringer hjem til kunden der hvor dette passer. Andre ganger bor våre kunder i andre deler av landet, og vi jobber med planløsning og dialog med kunden via mail. Dette har gitt gode resultater og vår fargeveiledning skal være et budsjettvennlig alternativ til de som ønsker å begynne å bruke mere farger hjemme.


Slike eksempler lager vi som Moodboard til kunder som ønsker hjelp til farger i boligen sin. Dette er fine retningslinjer for senere innkjøp, for maler og som en helhetlig plan i hele boligen.


#boligstyling #interiør #studioinspire

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon