• Bolighub

Hvorfor velge interiørarkitekt

Nordmenns forventninger til bolig har utviklet seg enormt. Vi lever i en tid hvor interiørdesign har blitt allemannseie og veldig tilgjengelig.


Fargesammensetning

Det finnes et hav av tv programmer å velge i. Interiør magasiner, instagram og boligkonkurranser. Folk bytter kjøkken oftere og vi har tilgang på materialer som ikke lengre er lagd for å vare. Heldigvis er den tiden nå i endring og vi har miljø i fokus, også når det kommer til interiør. Vi ønsker å eie færre ting, og heller kjøpe dyrere ting som har en betydning for oss. Vi ønsker at ting skal vare, og aller helst fortelle en historie.


Interiørdesign kan for noen virke overflatisk. Men interiørdesign er et uttrykk for menneskets skapertrang, menneskers identitet og det er dypt menneskelig å bry seg om form og om symboler. Vi må finne ting når vi trenger det, og alle tingene trenger sin egen plass.


Vi trenger soner for å kunne være alene, og soner for å være mange sammen. Vi ønsker å utvikle oss, drive med en hobby, og kanskje vil vi trene hjemme. Vi bygger nesten alle sammen litt større og dyrere enn først tenkt og er opptatte av å skille oss ut. Samtidig blir vi veldig påvirket av alt rundt oss og mange hjem er like. Det er ikke sikkert ditt interiørprosjekt skal ligne på naboens, og det gjelder å finne ut hvem du er, hva du liker og hvordan du påvirkes av det rundt deg.


Interiørdesign for oss handler om ønsket om et godt liv, om skjønnhet, om trygghet, om det praktiske og det visuelle. Det skal fortelle en historie, fungere for flere og selvfølgelig være ly for uvær og mørke. I Studio Inspire tror vi på et hjem som er perfekt for dere som bor der. Hvor alt fungerer som du vil, og får deg til å føle deg vel uten at det koster deg for mye.


Det vanligste når private personer kommer til oss er at de ikke trives i hjemmene sine, Mange skal bygge nytt hus og ønsker hjelp for å ta de riktige valgene som er riktig for hver enkelt familie. Det handler ofte om hjelp med møblering og innredning, og ofte er folk redde for å bruke farger feil og vil ha hjelp med dette. Vi gjør en behovsanalyse av hver kunde, og en funksjonsanalyse et hvert hus før vi kommer med tips og råd. Det viktigste for å skape et godt hjem er at det gjenspeiler dem som bor der.


Noe vi tror sterkt på er personlighet fremfor trender, og at man skal kunne leve lenge med de tingene man skaffer seg.  

I en jungel av valg velger mange ofte feil, og ender med å måtte kjøpe ting på nytt og på nytt. Noe av det jobben vår går ut på er å rettlede folk slik at ting blir riktig i første runde. Man skal gjerne leve lenge med det man kjøper, og da er det viktig å gjøre et gjennomtenkt valg.


Vi ser at mange av våre kunder som ønsker hjelp til interiøret i hjemmet sitt har et klart bilde på hvordan de ønsker å ha det. Mange har kanskje en ide eller et bilde av hvordan de ønsker det ferdige resultatet skal være, men så får de det ikke helt til. Mange kjøper kanskje masse møbler og småting uten den helt store planen, og ender opp med at dette ikke fungerer sammen i det store bildet. Velger man p. Bruke en interiørarkitekt, så får man en løsning man vet kommer til og blir brukt i mange år fremover.


Det folk flest bommer oftest på når de innreder er selverkjennelse – det å spørre seg selv «hva trenger vi, og ikke minst hvem er vi?»,Det aller viktigste er at rommet skal fungere for deg. Ønsker du et sted hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av, eller vil du være sosial og ha fester hjemme? Det finnes ikke én mal som passer alle, det perfekte hjemmet skal vokse frem rundt deg og behovene dine.


Stadig flere ønsker å benytte seg av interiørdesigntjenester fra Studio Inspire.

Vi hjelper kunder med å få sin egen personlige stil, samt å finne de rette detaljer fra trendene som vi omgis av.Det er nå et stort fokus på at boligen skal være personlig, koselig og lun. Flere ønsker å bruke mer farger på både vegger og i interiøret. Kundene vet som oftest hva de liker, men klarer ikke å sette det sammen til en riktig fargepalett, dette hjelper vi i Studio Inspire dem med. Vi vil ikke lengre bare ha hvite vegger og eikeparkett, men våger å bruke nye materialer og farger.


Studio Inspire har interiørarkitekt og interiørdesigner som hjelper deg med plantegning, møblerings- og belysningsplaner. Vi kan også bistå med valg av farger, materialer, møbler og belysning. Ved større prosjekter jobber vi tverrfaglig med andre faggrupper. Vi følger prosjektet ditt fra begynnelse til slutt. I tillegg til boligstyling utfører vi rådgivning om farge og materialvalg ved oppussing og nybygg.


Vi bistår med boligstyling, fargepaletter og innredning til din bolig i Orkdal, Trondheim og omheng. Bor du i andre deler av landet er det bare å sende oss en mail, så finner vi en løsning.

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon