• Bolighub

Hjelp til innredning av bolig


Du kan velge to ulike retninger når du skal innrede: Den impulsive, eller den lange, nøyaktige der du jobber etter en grundig plan. Den siste vil spare deg for mange problemer underveis, og ved å leie inn en interiørarkitekt vil denne jobben kunne spare deg for mye tid, og med et resultat du vil kunne være sikker på at er skapt for akkurat deg. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen eller vi kan hjelpe deg med deler av den. Det er du som bestemmer.Lag en god plan

Enten du pusser opp eller kjøper deg en ny bolig er det viktig at dubruker tid på å skalere opp plantegningen på et stort papir.Da får du god oversikt over rommet eller rommene som skal innredes.


Når planløsning og møbleringsplan er lagt, er det viktig å lage en god belysningsplan. Dette er ofte noe mange glemmer, så her kan det være viktig å få god hjelp. Ønsker du ha integrert belysning må det gjøres tidlig i prosessen. Interiøret kan du lettere endre senere. Velg farger, materialer, overflater, møbler og lamper med tanke på helheten og ikke som en rekke enkeltvalg. Det første valget legger føringene for de neste valget.


Lag et moodboard

Lunt? Mystisk? Elegant? Nordisk? Finn noen enkle stikkord som definerer hvilken stemning du ønsker i hjemmet ditt. Bruk dem som knagger når du jakter på farger, materialer og møbler, så sikrer du en rød tråd gjennom boligen. Når folk kommer til oss og ikke helt vet hvordan stil de ønsker ber vi de ofte om å finne ulike bilder på pinterest. Da ser vi ofte hvilken stemning kunden kan trives i.


Hos Studio Inspire har vi prøver på maling, tekstiler, fliser, gulvbelegg og tapeter. Dette vil spare kundene våre for mye tid da vi har alt på samme sted og det vil bli enklere å se helheten.

Når vi sitter sammen med kundene våre ser vi etter kontraster, både i farger, former og materialer. Noe som ikke passer inn? Kast det ut, eller bygg nytt moodboard rundt akkurat denne fargen eller materialet.


Finn en fin fargepalett

Det er lurt å lage en overordnet plan også når det gjelder farger. Det innebærer for eksempel at du bør ta hensyn til møblene du allerede eier og vil ha med deg videre når du skal pusse opp eller flytte. Fargesirkelen er et godt utgangspunkt når du skal velge farger. Finn ut hvilke toner du liker, og start med dem. Du får et behagelig resultat hvis du velger farger som ligger nær hverandre, og så kan du gjøre det mer spennende med å velge kontrastfarger fra den andre delen av sirkelen.


#studioinspire #moodboard #fargepalett #interiørdesign #interiør

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon