• Bolighub

Fossline for alle rom - tips før møte med kjøkkendesigner

Noen tips før du avtaler møte med en av våre kreative kjøkkendesignere


Interiør & kjøkkendesign Fossline

Lag en skisse over rommet med mål på vegger, vinduer, dører (husk slagretning) og takhøyde. Merk av for vann/avløp, el-uttak, strømbrytere, varmeovner og ventilasjon.


Tenk over og sett opp behov for oppbevaring og tilgjengelighet (våre XL-skuffer gir ekstra god oppbevaringsplass). En liste over hvilke hvite- varer du trenger som f.eks. kjøl/frysekapasitet, funksjoner på stekeovn, induksjon, mikrobølge- ovn, dampovn, kaffemaskin m.m. Hvis du synes det er vanskelig, så har våre kjøkkendesignere full oversikt over muligheter og smarte valg.

Ta gjerne med bilder av kjøkkenrommet ditt og inspirasjons-bilder fra interiørmiljøer, farg- er og materialer etc. som du liker. Dette hjelper kjøkkendesigneren til å finne de beste produkt- ene og den stilen som passer for deg og din bolig.


Benkeplater finnes i mange materialer og pris- klasser. Benkeplaten er særdeles viktig på et arbeidskjøkken: Den må ha god slitestyrke og godt med arbeidsflate. I tillegg vil vi jo naturligvis at den skal se lekker ut. Tenk over hvilke krav du stiller og be om råd.


Valg av belysning bør være med i start- prosessen. Lys er viktig og bør tenkes grundig gjennom. God belysning er viktig både i forhold til funksjon, utseende og trivsel.


Sett gjerne opp et budsjett over hvor mye du ønsker å investere i ditt nye kjøkken. Fossline har kjøkken i alle prisklasser, og våre kjøkken- designere gir råd og veiledning som match- er dine ønsker og behov.


Interiør & kjøkkendesign Fossline


Planlegg også litt for framtiden. Behovene endrer seg, og med inntil 30 års bruksgaranti skal ditt Fossline- kjøkken fylle dine behov i lang, lang tid.


Våre kjøkkendesignere gir råd og veiledning som matcher dine ønsker og behov

LYKKE TIL OG VELKOMMEN TIL FOSSLINE!

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon