• Bolighub

Fargeveiledning

Er du usikker på hvordan en bestemt farge oppfører seg sammen med andre farger, og i ulikt lys. Fargeprøvene i butikken kan som kjent forandre seg ganske mye når de kommer opp på veggen. Vi hjelper deg med riktig sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler, til møbler og tekstiler.


Vi får ofte spørsmål om hjelp til farger i private boliger. Dette gjelder både nybygg og oppussingsprosjekter. De kundene som tar kontakt med oss har ofte klare ønsker selv hvordan de ønsker resultatet skal bli. Ofte er det sammensetningen av farger de er usikre på, og ønsker hjelp til å få satt opp sin egen fargepalett de kan bruke i boligen sin.


Ved slike henvendelser tar vi ofte befaringer hjem til kunden der hvor dette passer. Andre ganger bor våre kunder i andre deler av landet, og vi jobber med planløsning og dialog med kunden via mail. Dette har gitt gode resultater og vår fargeveiledning skal være et budsjettvennlig alternativ til de som ønsker å begynne å bruke mere farger hjemme.


Mange drømmer om å få en fargepalett i hjemmet sitt, der alt harmonerer og som får interiøret til å henge sammen. For de fleste av oss, er dette litt vanskelig. Følelsen du får etter å ha malt et rom i feil farge, eller at ingenting passer sammen etter malekosten har gjort sitt, er alt annet enn oppløftende.


Farger har effekt på humøret. Farger kan få oss til å roe ned, slappe av, bli kreative, hissige eller oppstemt. Vi presenterer ofte en identitetsanalyse for kunder for å hjelpe dem frem til de riktige fargene. De fleste er redde for å feile og ender opp med hvite vegger.

Som fargeveiledere hjelper vi deg gjerne med rett sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler til møbler og tekstiler.

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon