JOPLASSEN

13 nye eneboliger på Orkanger

Flott utsikt, carport og nærhet til turterreng

For spørsmål om prosjektet kontakt:

Nermin Lizde 959 63 077 nermin.lizde@em1.no

FLYTTE RETT INN I NY BOLIG

På Joplassen får du den billigste nye eneboligen i Orkdal. 

Boligene ligger flott til, med fantastisk utsikt til byen, sjøen og fjellene i området rundt. Med gangavstand til Orkanger sentrum og umiddelbar nærhet til flott turterreng, er dette stedet for deg som ønske å bo sentralt, men samtidig landlig.

HVORFOR KJØPE NYTT?

Det kan fort bli besparende over tid å velge å kjøpe en ny bolig i stedet for en bolig som trenger restaurering innen kort tid. Og ingenting slår den følelsen av å flytte inn i noe helt nytt som man kan forme til sitt nye hjem.

NY ENEBOLIG

Areal 99 - 104 m² • 3 soverom

TOPP BELIGGENHET

Boligene vil ha en flott beliggenhet i det nye boligfeltet på Joplassen. Flotte sol- og utsiktsforhold, carport, praktiske planløsninger og kort vei til helårs turterreng er noen av kvalitetene disse boligene har å by på. 

KJØKKENET = HJEMMETS HJERTE

En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge.


På Joplassen leveres det Fossline kjøkken- og baderomsinnredninger iht. beskrivelser dat. 05.12.2018, Kjøkkeninnredningen er inkl. Electrolux hvitevarer platetopp/ovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Men om du ønsker noe annet så kan vi tilby kjøkken i alle prisklasser og stilarter! Uansett hvor du er i livet, har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske.

Se vår nyeste kjøkkenkatalog

Fossline_logo.png

FAMILIEIDYLL I FOKUS

Joplassen er et flott boligområde med mange barnefamilier.

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Meld interesse!
 

© 2020 BOLIGHUB | Personvernerklæring

post@bolighub.no   |   Orkanger

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon